Cantina

welcome

Välkommen

-

Välkommen till Cantina! Helsingborgs härligaste steakhouse. Här serverar vi rykande färsk mat med inspiration från det mexikanska köket. Våra kockar har stor erfarenhet av att arbeta i det riktiga mexikanska köket och deras kunskap och erfarenhet har de nu tagit med sig in till Cantina. Tillsammans har de också sammanställt menyförslag för den som vill testa ett perfekt komponerad meny där smakerna passar varandra.

Mat till stora och små sällskap

Vi serverar mat till både små och stora sällskap. Hit kan du komma och avnjuta vår goda mat på tu man hand med partner, vänner eller familj. Men vi erbjuder också möjligheten att boka Cantina till större fester såsom personalfester, företagsfester, möhippor och familjesammankomster. Vi har stor erfarenhet av att ta hand om och servera stora sällskap som hyr vår lokal för att ha en riktigt härlig kväll! Läs gärna våra kundomdömen under rubriken ”Nöjda kunder”.
Vår kundfavorit är helt klart det kolgrillade köttet med massor av smak från mexikanska kryddor. Vi finns på S Kyrkogatan i Helsingborg i gemytliga men rymliga och stämningsfulla lokaler. Våra öppettider är måndagar till lördagar från klockan 18. Du hittar till oss genom att passera Domkyrkan och fortsätta framåt i ungefär 200 meter.
Vi har också en nattklubb som vi kallar för Nattklubb 28. Här är åldersgränsen 28 år och varje torsdag är det karaoke. Välkommen!

Leave A Comment