Härliga bonusar för storätare

Om du är riktigt glad i mat och gärna skulle äta ute oftare än du gör så ska du såklart gå med i vår VIP-klubb: Storätarna! Som Storätare kan du alltid räkna med att få särskilda erbjudanden och kampanjer som gör att det både blir roligare och billigare att äta. Våren och sommaren 2019 har vi följande bonusar för våra medlemmar:

restaur

Extra gott tillbehör till din hamburgare

Detta är en stor bonus för dig som gillar hamburgare. 2019 bjuder vi på en av våra nya dressingar; gorgonzola eller hot latino som annars kostar några kronor mer än vår vanliga, och mycket uppskattade, hamburgerdressing. Du får alltså en uppgraderad hamburgare till samma pris som vår prisvärda klassiker! Visst är det ett bra erbjudande?

Gratis alkoholfritt

Om du eller någon i ditt sällskap kör bil eller avstår från alkohol av en annan anledning bjuder vi på en fräsig alkoholfri drink inspirerad av årstiden. Eller något som passar ihop med vårt mexikanska tema.

restaur

Gratis efterrätt på söndagar

Äter du både förrätt och varmrätt hos oss på en söndag får du som är med i vår medlemsklubb vår berömda chokladmuffin med vispgrädde till efterrätt. Helt gratis!

restaur

Hur blir man då en Storätare som får ta del av våra fina VIP-förmåner? Det är enkelt. Om ni är fyra personer som äter minst två rätter får den som betalar ett medlemskort! Vederbörande får en välkomstbonus direkt i form av en tryffel i en presentask. Aldrig har det väl varit så förmånligt att ta en nota! Är ni flera som brukar äta tillsammans ska ni naturligtvis turas om att betala så att ni, så småningom, kan dra fördel av samma erbjudanden vid bordet. Använd kontaktformuläret nedan om du har frågor om vår medlemsklubb och våra aktuella kampanjer. Har vi din e-postadress kan vi skicka ut information så fort vi lanserar en ny bonus. Det händer då och då!